| 
				Vítejte,
				host
			 | 
Téma:
Nové přírůstky - pomůžete prosím? :-) 28. dub 2020 19:42 #68299
| 
 | 
| Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci. | 
Nové přírůstky - pomůžete prosím? :-) 28. dub 2020 19:31 #68298
| 
 | 
Nové přírůstky - pomůžete prosím? :-) 26. dub 2020 15:46 #68252
| 
 | 
Nové přírůstky - pomůžete prosím? :-) 26. dub 2020 13:46 #68249
| 
 | 

), tak vymyslím i nějaký ten podpůrný systém... Líbí se mi myšlenka, že je zachráním a postarám se o ně, když už je předchozí majitel vlastnil až do své poslední chvíle
 ), tak vymyslím i nějaký ten podpůrný systém... Líbí se mi myšlenka, že je zachráním a postarám se o ně, když už je předchozí majitel vlastnil až do své poslední chvíle  Pokud ještě mohu, zeptala bych se na ten druhý kaktus. Dle internetu mi to připadá jako Ferocactus Glaucescens inermis - jsem laik, takže odhaduji dle foto. Ale jistá si tedy nejsem vůbec:-) Už mám druhý takový a stále nad tím dumám:-) Ten velký se mi dostal do rukou i s početnou úrodou odnoží, co z něj vyrůstaly (většina z nich už měla vlastní kořínky, i když stále rostly z kaktusu). Tyto odnože předpokládám, že mohu nechat odstraněné pár dní bez zasazení a pak je zasadit a také min. dva týdny nezalévat? Díky moc a přeji pěkný den,  Zuzka
  Pokud ještě mohu, zeptala bych se na ten druhý kaktus. Dle internetu mi to připadá jako Ferocactus Glaucescens inermis - jsem laik, takže odhaduji dle foto. Ale jistá si tedy nejsem vůbec:-) Už mám druhý takový a stále nad tím dumám:-) Ten velký se mi dostal do rukou i s početnou úrodou odnoží, co z něj vyrůstaly (většina z nich už měla vlastní kořínky, i když stále rostly z kaktusu). Tyto odnože předpokládám, že mohu nechat odstraněné pár dní bez zasazení a pak je zasadit a také min. dva týdny nezalévat? Díky moc a přeji pěkný den,  Zuzka 

Základy pěstování znám, ale ráda bych se dozvěděla, zda nyní mohu oba kaktusy přesadit, kor když starší dáma mamilárka začíná kvést?
 Základy pěstování znám, ale ráda bych se dozvěděla, zda nyní mohu oba kaktusy přesadit, kor když starší dáma mamilárka začíná kvést? Díky moc za rady, budu Vám moc vděčná. Díky, Zuzka
  Díky moc za rady, budu Vám moc vděčná. Díky, Zuzka