Akce semen KK Plzeň 2025 se připravuje. Katalog bude zveřejněn 5.10.2025

Dne 11. září 2025 byl zveřejněn nový Zpravodaj Klubu kaktusářů Plzeň 4/2025

Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Rubrika pro koupi prodej a výměnu kaktusů a sukulentů vč. pomůcek pro kaktusaření. Pouze pro běžné nekomerční využití pro členy fóra !!!
  • Strana:
  • 1

Téma:

Obrazy kaktusářům pro radost 17. zář 2025 11:31 #78607

• Lucie.tvorba
  • Autor tématu
  • Nováček
  • Nováček
  • Obdržená poděkování 11
Zdravím všechny kaktusáře!
Ráda bych vám představila svoji tvorbu, inspirovanou kaktusy mého partnera. Kreslení a psaní mě živí, stejně tak jsem měla vždy blízko k přírodě, např. svou střední zahradnickou školou. Proto mě fascinovala symetrie a krása kvetoucích kaktusů, které nově vídám na zahradě ve skleníku. Rozhodla jsem se, že budu tu pichlavou nádheru dlouhodobě zachycovat akvarelovou pastelkou. Na zdejší fórum přináším především možnost pokochání se. Kdekdo kreslí růže, šeříky a pivoňky - nic proti tomu! Ale skromné kaktusy si také zaslouží uměleckou pozornost. Nebudu rušit odbornou atmosféru přímým prodejem, takže pokud by někdo stál o již hotový originál nebo chtěl výtvarně ztvárnit vlastní výpěstky, může se se mnou propojit pomocí kontaktu na webu, kde je vše podstatné o mně: www.luciebarosova.cz . A v příloze jsou Echinocereus x roetteri a Astrophytum asterias Akabana.
Přeji vám mnoho zdaru.
Lucie Barošová

Přílohy:
Poděkovali: josska, Jirka, Štefan, martin5791, Host, Sedmi, Makku, Petr Z., Beny, Ortegocactus, Vilem_Krejci

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Jirka.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.074 sekund