| 
				Vítejte,
				host
			 | 
Téma:
Štitěnky na adeniu 30. bře 2014 15:28 #34384
| 
 | 
| Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci. | 
Štitěnky na adeniu 24. bře 2014 22:32 #34329
| 
 | 
Štitěnky na adeniu 24. bře 2014 19:42 #34321
| 
 | 
Štitěnky na adeniu 24. bře 2014 08:47 #34318
| 
 | 
Štitěnky na adeniu 24. bře 2014 08:01 #34317
| 
 | 
Štitěnky na adeniu 24. bře 2014 07:58 #34316
| 
 | 
Štitěnky na adeniu 23. bře 2014 22:31 #34305
| 
 | 

. Zíral jsem na to a vůbec nevěděl, co to je a odkud se to bere. Popravdě, ze začátku jsem tomu ani moc nevěnoval pozornost. Pak však listy začaly pomalu žloutnout a odpadávat. Tehdy jsem ji poprvé uviděl! A pohled na kolonii štítěnek vespod listu mě šokoval. Přesto, že víceméně celá rostlina je jedovatá, tyhle potvory to nijak neřeší a vesele si na listech hodují. Rostlinám s poupaty to sebere všechny síly a nakonec je shodí či se vůbec nestihnou zformovat.
 . Zíral jsem na to a vůbec nevěděl, co to je a odkud se to bere. Popravdě, ze začátku jsem tomu ani moc nevěnoval pozornost. Pak však listy začaly pomalu žloutnout a odpadávat. Tehdy jsem ji poprvé uviděl! A pohled na kolonii štítěnek vespod listu mě šokoval. Přesto, že víceméně celá rostlina je jedovatá, tyhle potvory to nijak neřeší a vesele si na listech hodují. Rostlinám s poupaty to sebere všechny síly a nakonec je shodí či se vůbec nestihnou zformovat. . Samozřejmě jsem jej zkoušel ale jako by to štítěnku vůbec nezastavilo. Prostě nejsem schopen očistit všechna zákoutí a záhyby na listech.
 . Samozřejmě jsem jej zkoušel ale jako by to štítěnku vůbec nezastavilo. Prostě nejsem schopen očistit všechna zákoutí a záhyby na listech.